Απολυμανσεις Χαλκιδας Ευβοιας τηλ. 6972347115

Απολυμάνσεις Τουλούμης

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες, είναι η ειδικότητα μας με οικολογικά ή χημικά μέσα, για την καταπολέμηση μικροβίων οργανισμών εντόμων και τρωκτικών που παρασιτούν στο περιβάλλον της οικίας και του επαγγελματικού χώρου με τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας.

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μελέτες με θέμα τις ατέλειες των χωρών οι οποίες συμβάλουν στην φιλοξενία και την εξάπλωση παρασίτων και μικροβίων.

Η απολύμανση με τα χημικά εντομοκτόνα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλής, και τα μέσα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από την διεθνή κοινότητα υγειονομικού επιστημονικού ενδιαφέροντος στα οποία κατά κανόνα καταφεύγουμε για την αντιμετώπιση του προβλήματός.

Στις Απεντομώσεις να σημειώσουμε ότι μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται στην καταπολέμηση των εντόμων από την ελλιπή δραστικότητα των φαρμάκων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα κι από την έλλειψη τεχνογνωσίας.

Για τα χημικά και τη χρήση τους πρέπει να διευκρινιστεί ότι είναι προτιμότερο να γίνονται επαναληπτικοί ψεκασμοί σε τακτά διαστήματα, παρά ένας και οριστικός με αφορμή την εμφάνιση του προβλήματος σε μια δεδομένη στιγμή.  

Ο σκοπός της χρήσης των διαφόρων χημικών μέσων δεν είναι μόνο η καταπολέμηση των εντόμων και των μικροβίων στο ορατό περιβάλλον του χώρου αλλά κυρίως η καταστροφή των εστιών παραγωγής τους δηλαδή οι φωλιές μικροβίων που μπορεί να βρίσκονται ακόμα και στο πιο απίθανο σημείο.

Με τον επαναληπτικό ψεκασμό πετυχαίνουμε σαφώς καλύτερα αποτελέσματα στη μείωση του πληθυσμού των εντόμων αφού καταστρέφουμε τοπικά τον ρυθμό αναπαραγωγής τους.

Δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες μας, με την εγγύηση της επιστημονικής μας κατάρτισης, χωρίς να θέτετε την υγειά και το περιβάλλον σας σε κίνδυνο.

φιλικά:

Αθανάσιος Δ. Τουλούμης

Ακολουθήστε μας στο:

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ένας επισκέπτης και κανένα μέλος